c

Byty v rezidencii VILLA VISTA spoznávajú svojich majiteľov

Tlačová správa 2.2.2015 10:00 CET

Spoločnosť Skanska úspešne odovzdala do užívania novopostavené byty rezidencie VILLA VISTA. Vila patrí do obytného súboru VILLA RUSTICA, ktorý je súčasťou obytnej zóny ZÁHRADNÉ MESTO na severnej hranici bratislavskej mestskej časti Dúbravka a prírodnej rezervácie. Nadštandardné byty s najlukratívnejšou polohou z celej obytnej zóny s panoramatický výhľadom na Malé Karpaty a Devínsku Kobylu postupne nachádzajú svojich majiteľov.

Rezidencia Villa Vista

Mestská vila VILLA VISTA je umiestnená na najvyššom bode obytnej zóny ZÁHRADNÉ MESTO, v tesnej blízkosti borovicového lesa s výhľadom na Malé Karpaty a Devínsku Kobylu.

Projekt developera VILLA RUSTICA, s. r. o. z investičnej skupiny ARCHIKÓD zahŕňa desať nadštandardných bytov, typovo rozdelených do 2 až 5 izbových variantov, s terasami a predzáhradkami, s rozlohou bytov od 78 do 177 m2 .  Súčasťou vily je i 7 izbový penthouse s plochou 292 m2. Rezidencia VILLA VISTA má štyri nadzemné a dve podzemné podlažia a obyvateľom ponúka 24 parkovacích plôch v garáži a  na vlastnom parkovisku.

Kombinácia nádhernej zelenej lokality so špičkovou kvalitou architektonického, materiálového aj technického vyhotovenia ponúka našim klientom nadštandardné bývanie s dobrým napojením na mestskú infraštruktúru avšak za štandardné ceny. Čo potvrdzuje i fakt, že z 10 bytov je k dnešnému dňu predaných 7, “ skonštatoval zástupca investora VILLA RUSTICA, s. r. o.

„Výstavba začala v júni 2013 a v decembri minulého roka bol objekt úspešne skolaudovaný. Práca na projekte prebiehala podľa časového harmonogram s veľkým dôrazom na kvalitu prác a použitých materiálov, či sa už jednalo o samotnú hrubú stavbu, alebo o vnútormé vybavenie jednotlivých bytov či spoločných priestorov.

V decembri 2014 sme do užívania odovzdali desať nadštandardných bytov, z ktorých polovica bola zrealizovaná v štandardnom vybavení a zvyšok čaká na zadanie investora a na dokončenie podľa individuálnych požiadaviek klientov. Tento projekt a jeho realizácia nás teší o to viac, že bol už našou treťou stavbou mestskej vily v rozvíjajúcej sa obytnej štvrti ZÁHRADNÉ MESTO“, doplnil Tomáš Gramblička, oblastný manažér Skanska SK.

Základné údaje o stavbe:

Názov diela:                VILLA VISTA – OBYTNÝ SÚBOR „A“
Investor:                     VILLA RUSTICA, s. r. o.
Zhotoviteľ:                   Skanska SK a.s., Závod PS SK, oblasť Západ