c

Račianske vinobranie pokračuje aj v sobotu v Rača Vineyards!

Tlačová správa 17.9.2009 0:00 CET

Bratislava Deň otvorených dverí plný zábavy v duchu račianskeho vinobrania čaká návštevníkov areálu Rezidenčného komplexu Rača Vineyards na Kadnárovej ulici v Bratislave. Už túto sobotu, 19.9. 2009, od 10-tej do 17-tej hod. je pre verejnosť pripravený pestrý program so speváckymi hviezdami, atrakcie pre deti, koncert Petra Nagya – to všetko so sprievodným slovom Petry Polnišovej a Juraja Mokrého. Developer projektu, spoločnosť Skanska, privíta záujemcov o bývanie i v prezentačnom byte, v ktorom dostanú komplexné informácie o Rača Vineyards.

O projekte:

Novovzniknutý Rezidenčný komplex Rača Vineyards sa rozprestiera na ploche 1,21 ha s výhľadom na juhozápadné svahy Malých Karpát a siluetu hlavného mesta.

Prvá etapa Rezidenčného komplexu Rača Vineyards ponúka celkovo 112 bytových jednotiek doplnených o 4 nebytové priestory v troch bytových domoch terasovito osadených do okolitého územia, z ktorých jeden má päť nadzemných a jedno ustupujúce podlažie. Prvá etapa komplexu bola úspešne skolaudovaná a je prevažne zabývaná. Vstup do objektov, ako aj do jednotlivých bytov je bezbariérový.

Rezidenčný komplex Rača Vineyards ponúka pestrú paletu bytov od najmenších 1+kk s výmerou už od 42,8 m2 až po komfortne riešené 4+kk s výmerou až 155,6 m2 úžitkovej plochy vrátane balkónov a terás a pre náročnejších klientov alebo aj početnejšie rodiny niekoľko bytov 4+kk a 5+kk mezonetového typu s výmerou do 179,7 m2.

Pre všetkých obyvateľov je zabezpečený dostatočný počet parkovacích miest, a to ako v podzemných podlažiach pod jednotlivými objektmi bytových domov, tak aj v rámci parkovacích domov, s celkovým počtom 31 garážových parkovacích státí, doplnených o ďalších 95 parkovacích státí na povrchu v okolí pre parkovanie miestnych obyvateľov, ako aj ich prípadných návštev.

Priamo v mestskej časti Rača máte k dispozícii všetko, čo človek potrebuje k životu - školy, detské ihriská, obchodné prevádzky, všetky bežné služby vrátane pošty a zdravotníckych zariadení. K dispozícii je aj široký výber možností pre aktívny oddych a športové vyžitie (tenis, fitness, futbal, cyklokros, plávanie). Vďaka neďalekým zastávkam mestskej hromadnej dopravy (autobusy, električky) je dobre dostupné tak centrum Bratislavy, ako aj prakticky všetky ďalšie mestské časti. K dispozícii je aj železničné spojenie. Autom sa do centra mesta dostanete za cca 15 minút jazdy po Račianskej ceste, za cca 7 minút jazdy po štvorprúdovej ceste č. 502 sa dostanete do Pezinka.

Kontakt

Kontakt: Magdaléna Dobišová Mgr., Riaditeľ odboru Správa spoločnosti
Telefón +421 248 295 647