c

Skanska Technológie v Trenčíne v novom sídle

Tlačová správa 14.11.2008 0:00 CET

Trenčín Spoločnosť Skanska Technológie sa v Trenčíne presťahovala z Bezručovej ulice do nových priestorov na Zlatovskú ulicu č. 1904 v časti Trenčín – Zlatovce. Samostatné sídlo spoločnosti sa nachádza v juhozápadnej časti mesta, kde sa postupne buduje tzv. malý priemyselný park s výbornou dopravnou dostupnosťou v smere diaľničného privádzača.

Skanska Technológie v Trencíne v novom sídle

Nové, moderné a samostatné sídlo spoločnosti, budova s dvojpodlažnou administratívnou časťou spojená so skladovou halou, sa nachádza v okrajovej časti Trenčína, časť Zlatovce - Zlatovská ulica v smere z diaľničného privádzača na plánovaný nový most cez rieku Váh, kde sa postupne buduje tzv. malý priemyselný park. „V Trenčíne i v západoslovenskom regióne sa momentálne veľa stavia a sú tu pre nás zaujímavé investičné príležitosti. Veríme, že nové priestory ocenia nielen naši zamestnanci, ale predovšetkým zákazníci, ktorí budú mať podstatne lepšiu dostupnosť, kvalitnejší - lepší servis. Máme tiež nové a väčšie skladové priestory. Pozitívom z hľadiska kvality životného prostredia je vysťahovanie sa z obytnej zóny do zóny priemyselnej“, povedal Ing. Štefan Kostelný zo spoločnosti Skanska Technológie.

Skanska Technológie a.s. je na Slovensku obchodným a realizačným zastúpením divízie českej spoločnosti Technologie Skanska CZ a.s. Poskytuje komplexné služby v oblasti technických zariadení budov dodávkou klimatizácie, vzduchotechniky, merania a regulácie, ústredného vykurovania a stabilných hasiacich zariadení. Od júla 1997 do januára 2006 fungovala pod názvom Klimavex, disponuje základným imaním vo výške 13,3 mil. Sk (441,5 tis. €). Členom skupiny Skanska je od roku 2005.

Významné stavby: Tepláreň a.s., Košice U.S. Steel Košice – Pozinkovacia linka č. 3 Steel Aréna, Košice Mondi BP SCP, Ružomberok SCA Hygiene Products, Gemerská Hôrka Kia Motors Slovakia, Gbeľany Matador, Púchov Tunel Sitina, Bratislava Punch Campus, Námestovo Lake Side Park, Bratislava

Kontakt

Kontakt: Magdaléna Dobišová Mgr., Riaditeľ odboru Správa spoločnosti
Telefón +421 248 295 647