c

Do roka v Jarovciach vyrastie Jantár s 52 bytmi

Tlačová správa 14.12.2009 0:00 CET

Bratislava Počet obyvateľov mestskej časti Bratislavy – Jarovce vďaka výstavbe nového bytového komplexu Jantár onedlho stúpne. V troch nízkopodlažných polyfunkčných domoch, ktoré stavia spoločnosť Skanska, si záujemcovia o bývanie budú môcť vybrať z 52 zväčša 3-izbových bytov s výmerou do 83 m². Investorom projektu s celkovou plochou viac ako 4,6 ha je spoločnosť REO Jantar s.r.o.

Jantár s 52 bytmi

„Postup prác na projekte je ideálny aj vďaka priaznivému počasiu. V týchto dňoch pracujeme na výkopoch pre základové konštrukcie. Ukončenie hrubých stavieb všetkých troch polyfunkčných objektov predpokladáme na jún 2010“, spresnil Ing. Cimerman, stavbyvedúci zo Skanska PS.

Polyfunkčný komplex Jantár sa nachádza iba 6 kilometrov od Bratislavy v pokojnej lokalite mestskej časti Jarovce. Tri samostatne stojace nízkopodlažné domy poskytnú ako priestor pre bývanie, tak i podnikanie a služby. Jantár z celkovo 52 bytov ponúka:

- 18 dvojizbových bytov s rozlohou od 52 m² do 59 m² - 31 trojizbových bytov s rozlohou od 71,5 m² do 83 m² - 3 štvorizbové byty s rozlohou 93 m².

Architekti dopriali projektu veľkorysé presklené plochy, ktoré zabezpečia dostatok denného svetla v bytoch počas celého roka. Súčasťou komplexu bude i malé námestie s tichou promenádou a zelený park. Projekt je sympatický použitím kvalitných materiálov v každom byte už v štandardnom vybavení. Pre náročnejších je v ponuke developera i vybavenie bytu v štandarde „business“.

Obchodné priestory projektu Jantár, situované v troch objektoch s celkovou úžitkovou plochou 1 126 m², budú prvým uceleným komerčným celkom v mestských častiach Bratislavy (Jarovce, Rusovce a Čunovo). Ponúknu priestory pre banku, poštu, kaviareň, reštauráciu, či fitnes centrum. Komerčné a kancelárske priestory sa budú nachádzať na prízemí každého obytného domu. Nebude chýbať parkovisko pre návštevníkov komplexu.

Lokalitu mestskej časti BA – Jarovce charakterizuje najlepšia dostupnosť do centra Bratislavy i na diaľničné privádzače spomedzi mestských častí. Výhodou bývania v Jarovciach je i dostupnosť obľúbených oddychových zón a oblastí Maďarska a Rakúska.

Práve Jantár je prvým projektom s bytovou výstavbou v Jarovciach. Projekt vzbudil pozitívny ohlas vďaka lokalite, architektúre, ale aj dostupným cenám. Svedčí o tom 40% bytov predaných ešte pred spustením výstavby. Pevne veríme, že pozitívny trend predaja bytov v Jantári bude pokračovať aj v roku 2010, kedy budú mať klienti možnosť vidieť ako Jantár “rastie“, vyjadril presvedčenie Marcus Kruus, konateľ spoločnosti REO Jantár, s.r.o.

Základné údaje o s tavbe:

Objednávateľ: REO Jantár, s.r.o. Zhotoviteľ: Skanska PS, a.s. Financujúca banka: UniCredit Bank Slovakia, a.s. Výhradný predajca: Lexxus, a.s. Manažér klientskych zmien: Home Studio, a.s. Začiatok výstavby: 10/2009 Ukončenie výstavby: 12/2010

Súbory na stiahnutie

Kontakt

Kontakt: Magdaléna Dobišová Mgr., Riaditeľ odboru Správa spoločnosti
Telefón +421 248 295 647