c

Rača Vineyards, Bratislava

  • Rača Vineyards
  • Rača Vineyards
  • Rača Vineyards
  • Rača Vineyards - vzorový byt
  • Rača Vineyards - vzorový byt
  • Rača Vineyards - vzorový byt

Architektonické riešenie projektu vychádza z moderných trendov súčasnej architektúry s dôrazom na praktické a pohodlné bývanie s nádhernými výhľadmi na Karpaty, televíznu vežu a panorámu mesta. 

 

Prvá etapa Rezidenčného komplexu Rača Vineyards ponúka celkovo 112 bytových jednotiek doplnených o 4 nebytové priestory v troch bytových domoch terasovito osadených do okolitého územia, z ktorých dva majú päť nadzemných a jedno ustupujúce nadzemné podlažie a zvyšné dva objekty sú osempodlažné s jedným ustupujúcim podlažím. Jednotlivé objekty sú na úrovni 1. podzemného podlažia vzájomne prepojené prostredníctvom parkovacieho domu polo zapusteného v okolitom teréne. 

 

Rezidenčný komplex Rača Vineyards Vám ponúka široké rozpätie pestrej palety bytov od najmenších 1+kk s výmerou už od 42,8 m2 až po komfortne riešené 4+kk s výmerou až 155,6 m2 úžitkovej plochy vrátane balkónov a terás, a pre náročnejších klientov, alebo aj početnejšie rodiny niekoľko bytov 4+kk a 5+kk mezonetového typu s výmerou do 179,7 m2 vrátane balkónov a terás. Pre všetkých obyvateľov je zabezpečený dostatočný počet parkovacích miest a to ako v podzemných podlažiach pod jednotlivými objektmi bytových domov, tak aj v rámci parkovacích domov, s celkovým počtom 31 garážových parkovacích státí, doplnených o ďalších 95 parkovacích státí na povrchu v okolí bytových domov pre parkovanie miestnych obyvateľov ako aj ich prípadných návštev.

Hľadať projekt

Nájdené výsledky

loading